VROUWENCIRKEL-GROEPSSESSIE

Een ont-moeten voor vrouwelijke heelwording

We willen graag samenkomen om vanuit ons vrouw-zijn te delen en te helen. Samen –zijn in vertrouwen, geborgenheid en verbondenheid. We willen een veilige en integere ruimte creëren waar we vrijuit kunnen landen, spreken, luisteren, lachen en voelen … Met een kopje koffie of thee als warme omkadering.

We willen ons verbinden met elkaar, met elkaars verhalen en vragen. Wat zich op dat moment aandient. Een kleine cirkel waarin je je gedragen voelt en je jezelf kan zijn. Waar gevoelens en gedachten elkaar kunnen raken.

 

Wat

Door het samenzijn met andere vrouwen krijg je inzicht en wijsheid over je persoonlijk levenspad en word je gesteund om daarin je eigen weg te gaan en antwoorden te vinden. De verbinding met je lichaam sterker maken is
de taal van sensualiteit en levenskracht. Een groep vrouwen kan daarvoor een sterk draagvlak bieden.

 

Werkwijze

We luisteren naar datgene wat de ander brengt in de cirkel. Daarna bied ik jou een workshop van verdiepende oefeningen aan. Telkens gebaseerd op een thema rond dualiteit: kracht-krachteloos, geven-
ontvangen, zelfzorg-loyaliteit… Elke cirkel/workshop vertrekt vanuit het delen, maar is uniek en anders.

 

Praktisch

Je kan inschrijven voor een reeks van vijf. Een reeks is een opeenvolging van gesloten cirkels, zodat confidentialiteit kan opgebouwd worden. Kom zoals je bent, je bent welkom zoals je bent.

Data
Voorlopig geen data gepland.

Prijs

Waar
Groepspraktijk Balansana

Begeleiding
Katleen De Vos °1969
Emotion- Focused (EFT) psychotherapeut
Inschrijven en meer info 0492 50 25 54 of katleen@balansana.be